Sharing is echt Caring

Waarom ik ben gaan coachen…

Leonie Cares on a mission!

Waarom ben ik gaan coachen?

Te vaak zie ik om mij heen dat mensen het even moeilijk hebben. Dat is misschien niets geks, dat heb ik zelf ook wel eens. Maar wat mij opvalt is dat mensen er niet over praten, en zich misschien zelfs schamen voor hun worsteling. Of misschien heeft het meer te maken met; als ik niet toegeef dat er iets is, dan kan ik mijzelf nog voor de gek houden en dan is het er niet :).

Maar zó vaak heb ik ook gemerkt dat als een verhaal wel gedeeld wordt er herkenning is bij een ander. Dat ervaringen worden gedeeld en dat mensen elkaar kunnen helpen. Dat je er achter komt dat jouw vrienden of kennissen, of mensen waar je tegen op kijkt met dezelfde vragen lopen. Door bespreekbaar te maken wat er in je om gaat kun je leren van een ander, kun je op een ander niveau contact maken. Je verbindt je op een ander level met elkaar.

Dat is mijn missie als coach. Het “taboe” doorbreken. Mensen laten delen, laten uitspreken wat ze denken, vinden en voelen. Mensen er bewust van maken dat ze niet alles alleen hoeven te doen en hoe waardevol het is om te kunnen delen.

De eerste stap daarin kunnen we samen zetten in een coachtraject.

Ik wil mensen graag helpen om weer stevig in hun schoenen te staan. Of dat nou op werk is of in de privé omgeving of gewoon overal. Ik wil dat je weer lekker in je vel zit en vol zelfvertrouwen dat doet wat jou gelukkig maakt! En als je nou juist niet weet wat dat is, ook dan kunnen we samen op onderzoek uit!

Verwacht niet dat ik je vertel wat je moet doen. Ik stel je vragen en hou je een spiegel voor. Ik zal je uitdagen om anders te kijken naar jezelf, jouw vragen, vertrouwde situaties en omgevingen en laat je zelf jouw eigen weg ontdekken.
Dit doe ik met humor en volledige aandacht en aanwezigheid voor jou. Ik communiceer open en eerlijk en zal direct zijn als het nodig is.