Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/customer/www/leoniecares.nl/public_html/wp-content/plugins/activecampaign-for-woocommerce/includes/features/class-activecampaign-for-woocommerce-ac-features.php on line 119
Ik durf te gaan staan voor mijn eigen keuzes, wensen en verlangens! - Leonie Cares

Ik durf te gaan staan voor mijn eigen keuzes, wensen en verlangens!

Dankzij het coachtraject durf ik meer op mijn eigen benen te staan. Ik durf te gaan staan voor mijn keuzes, verlangens en wensen. Het voelt alsof er een last van mijn schouders is gevallen. Ik ben trots op mijzelf dat ik dit traject ben gestart.

Ik heb niet alleen hoop maar ook vertrouwen heb gekregen dat ik ga bereiken waar mijn hart naar uit gaat.

Ik vond het een superfijn traject, waarin Leonie mij alle ruimte en tijd gaf die ik nodig had en ook goed aanvoelde op welk moment het nodig was waarin we elkaar even telefonisch spraken. Ik ben heel blij en dankbaar voor Leonie als coach, dit is haar op het lijf geschreven!

Leonie voelt heel scherp aan wat er nodig is tijdens het traject en is heel sensitief in haar benadering. Ze benoemt de dingen zoals ze zijn, maar op zo’n fijne liefdevolle en krachtige manier dat het inspireert om het beste in jezelf naar boven te halen.