Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/customer/www/leoniecares.nl/public_html/wp-content/plugins/activecampaign-for-woocommerce/includes/features/class-activecampaign-for-woocommerce-ac-features.php on line 119
Coaching en stress - Stress, de "ik weet het niet meer" - Leonie Cares

Stress, de “ik weet het niet meer”

Stress

Coaching en stress!
Hoe kan coaching jou helpen bij het verminderen van stress?

Coaching en stress? In deze blog leg ik wat meer uit waarom coaching kan hepen bij het aanpakken van stress!

Heb je alle blogs over stress gelezen maar voelt het toch allemaal als abracadabra voor je?

Herken je de signalen, maar weet je niet zo goed hoe je daar mee om moet gaan? Of hoe je moet beginnen? Weet je wat je zou willen veranderen, maar vind je lastig om de kleine stapjes er bij te bedenken?

Waarom coaching bij stress?

En wat voor coaching dan? Een “Kort maar Krachtig sessie” of een Coachtraject?

Samen onderzoeken we jouw symptomen bij stress en in welke situaties je daar last van hebt. Ik help je inzicht te krijgen in het gedrag dat je dan vertoont, welk gedrag je zou willen vertonen en ik help je daar te komen. We gaan voor de blijvende verandering, zodat je in de toekomst weet hoe hier mee om kan gaan!

Ook kijken we naar jouw planning. Heb je ellenlange to-do lijsten of heb je ruimte voor ontspanning en tijd voor jezelf? En als je het moeilijk vind om te ontspannen dan gaan we daar naar kijken!

Je gaat leren om kleine doelen voor jezelf te stellen die haalbaar zijn en jouw mindset verschuift van “ik kan het niet” naar
“ik kan het wel”.

Coaching en stress:

geen quick-fix!

Het is geen quick-fix. Het wordt niet een “ik ga je wel even vertellen hoe je het op moet lossen”. Ik wil je helpen om jezelf nieuw gedrag aan te leren en er voor te zorgen dat het blijft hangen. Op die manier weet je wat je kunt doen in toekomstige stressvolle situaties.

Wil jij geen druk meer ervaren bij wéér een project erbij, of een naderende deadline? En wil je weten hoe je makkelijker kleine doelen voor jezelf stelt? Kan jouw mindset een boost gebruiken en wil je die veranderen van “ik kan het niet” naar “ik kan het”? Yes you can!

In een eenmalige “Kort maar Krachtig sessie” kunnen we samen naar een specifieke situatie kijken waar je tips bij kunt gebruiken. Kies je voor een coachtraject dan kunnen we uitgebreider kijken naar verschillende situaties en wat je daarin anders zou willen doen.

Stuur mij een berichtje met “no more stress” en dan gaan we samen aan de slag!

Waarom coaching, waarom samen?

Vind je het een grote stap om dat berichtje te sturen? Ik bijt niet, echt niet ;).

We kunnen samen overleggen en kijken naar waar je tegenaan loopt en hoe ik denk je te kunnen helpen.

Een kennismaking is vrijblijvend. Lijkt het je niks, is er geen klik, of krijg je na die kennismaking het gevoel dat je het zelf kan. Helemaal prima!

Care Tip!

Je staat er niet alleen voor! Je hoeft het niet alleen te doen!

Kijk in je omgeving of er iemand is met wie je dit kunt delen. Iemand die je af toe een duwtje in de goede richting geeft en die je herinnert aan jouw me-time of je uit jouw patroon haalt.

Vind je dat lastig of denk je dat een coaching jou kan helpen bij stress? Stuur mij dan een berichtje dan help ik je!

Leonie Cares komt naar je toe!

Dit was de laatste blog in mijn reeks over stress. Ze staan allemaal op de website, dus je kunt ze rustig teruglezen onder het kopje blog!
Ik heb nog nooit zo veel stilgestaan bij stress of het er over gehad, maar ik hoop dat jullie er iets aan hebben gehad :)!

Vanaf volgende week ga ik het hebben over zelfvertrouwen. Bijvoorbeeld over het gebrek daar aan en hoe je meer vertrouwen in jezelf kan hebben.

Wil je zeker weten dat je niks gaat missen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief voor een beetje Leonie Cares in je digitale brievenbus!

Volg je mij al op Instagram, Facebook of LinkedIn?

Liefs Leonie