Perfectly imperfect

Voor een leven zonder twijfels, zonder streng te zijn naar jezelf en zonder de lat buiten bereik te leggen!

Wil jij…

 • … minder kritisch naar jezelf kijken?
 • … meer zelfvertrouwen?
 • … minder aan jezelf twijfelen?
 • … minder bezig zijn met wat anderen van je denken?

Dan heb ik goed nieuws!

Met Perfectly imperfect gaan we in 4 weken tijd samen aan de slag om te kijken hoe streng je eigenlijk voor jezelf bent, waar dat vandaan komt en hoe je dan kunt ombuigen.

Resultaat?

Een leven zoals hierboven omschreven!

 • Je twijfelt minder aan jezelf
 • Je bent minder streng voor jezelf
 • Je bent minder bezig met wat andere van je denken
 • Kortom, je gaat meer uit van jouw eigen kracht!

Perfectly imperfect

Ik sta ’s ochtends gedoucht en wel voor de spiegel. Ik trek mijn favo jurkje aan en denk: whoe wat zie ik er fantastisch uit. Mijn haar zit goed, alles zit mee! Ik schuif achter mijn laptop en check nog even de presentatie die ik straks moet geven. Al lezend denk ik, hell yeah, dat heb ik goed gedaan!

In de gesprekken die ik die dag met mijn collega’s heb twijfel ik geen moment aan mijzelf. Ik vraag mijzelf niet af of ik leuk genoeg ben, of ik genoeg interesse toon en of ik geen gekke dingen zeg. ’s Avonds heb ik een online pubquiz met vriendinnen en ook daar ben ik niet bezig met, oef als ik maar niks stoms zeg of als ik maar de juiste antwoorden weet. Nee ik geniet gewoon van de fantastische avond!

 

Wil jij je ook elke dag zo voelen?

Ben jij klaar voor…

… een leven zonder twijfels, zonder streng te zijn naar jezelf en zonder de lat buiten bereik te leggen!

Met Perfectly imperfect krijg jij:

 • Een mooi werkboek met uitleg
 • Elke week een opdracht
 • Elke week feedback en verdiepende vragen per mail
 • Als bonus, na 4 weken een afsluitend online coachgesprek (t.w.v. €107,-) om vast te houden wat je de afgelopen 4 weken hebt geleerd!
 • Kosten: 67,- euro

Heb je vragen of wil je meer weten? Check de informatie onderaan de pagina of stuur mij een berichtje!

Heb je nog vragen? Ik beantwoord ze hier!

Wanneer begint de training?
Er is geen vast startmoment, dus je kan op elk moment aan de slag!
Is het allemaal online?
Ja, het is allemaal online. Het werkboek kun je natuurlijk uitprinten, maar je kunt hem ook digitaal invullen. De wekelijkse feedbackmomenten zijn per mail en het afsluitende coachgesprek is online met beeld.
Wat haal ik precies uit Perfectly imperfect?
Perfectly imperfect geeft jou inzicht in hoe streng je voor jezelf bent, wat je allemaal moet en welke regels je voor jezelf hebt bedacht. Vervolgens ga je uitzoeken waar die regels vandaan komen, waarom heb je die eigenlijk bedacht. En wat leveren ze op of wat kosten ze je. Daarna gaan we die regels doorbreken en ombuigen!
Elke week een opdracht, kan het ook in een ander tempo?
Dat kan zeker! Na aanschaf van de training zal ik je een mailtje sturen om het coachgesprek in te plannen. Dan kunnen we ook afstemmen of je die inderdaad na 4 weken wil of dat je misschien wat meer tijd nodig hebt of later wil beginnen. Tussentijds schuiven is ook altijd mogelijk.
Is Perfectly imperfect geschikt voor mij?
Als jij er klaar voor bent om minder kritisch naar jezelf te kijken en minder aan jezelf te twijfelen dan is Perfectly imperfect perfect 😉 voor jou! Je bepaalt zelf hoe diep je wil gaan. Het kan gaan over praktische tips en tools om dingen gelijk anders te gaan doen en te bekijken. Of het kan gaan over het ontstaan van bepaalde overtuigingen. En het kan ook allebei!
Waar vind ik het werkboek?
Na betaling verschijnt er een link en kun je het werkboek gelijk downloaden. Niet vergeten gelijk op te slaan!
Volg ik deze training zelfstandig of is er support?
Je staat er zeker niet alleen voor! Jouw antwoorden op de opdrachten mail je aan het eind van elke week aan mij zodat ik je nog wat verdiepende vragen kan stellen. We sluiten de training ook af met een online coachgesprek en ik ben altijd per mail en app bereikbaar voor vragen en hulp!
Hoeveel tijd kost de training?
In theorie kun je elke opdracht in 1 avond of middag gedaan hebben. Misschien dat sommige vragen wat meer tijd nodig hebben om over na te denken, maar je bent er geen hele dagen aan kwijt.
Ik heb nog meer vragen, waar kan ik die stellen?
Je kunt mij altijd een berichtje sturen, dat kan naar hallo@leoniecares.nl of via de contactpagina van deze site. Op die contactpagina vind je ook de mogelijkheid om een vrijblijvende kennismaking te plannen. Als je twijfelt over Perfectly imperfect, een coachtraject of wat jouw vraag nu precies is… Plan dan die kennismaking en dan kijken we samen wat het beste past!