Wat nou als...

… je niet in de gelegenheid bent om naar mijn praktijk te komen?

De digitale spiegel

Online coaching, in jouw eigen vertrouwde omgeving, wanneer het jou uitkomt.

 

In jouw eigen luie stoel? Of liever achter jouw bureau? Met jouw favoriete thee of lekkere koffie van jouw speciaal gemalen koffiebonen? Met je sloffen aan of lekker op blote voeten :)? Online coaching geeft jou de ruimte om vanuit jouw fijne en veilige plek het gesprek aan te gaan!

De vragen of worstelingen hoeven niet te verschillen van een face to face traject. Het enige verschil is dat je de deur niet uit hoeft!

Aandacht

Online coaching

 

Online coaching start met een kennismaking. Tijdens een uitgebreid telefoongesprek ga ik graag met je op onderzoek uit! Waar loop je tegen aan, waar worstel je mee en waar zou je mee aan de slag willen? Deze eerste kennismaking is belangrijk voor jou om een gevoel te krijgen bij wie ik ben en hoe ik werk.

Vervolgens zal ik de blauwdruk maken voor het online traject. Waar gaan we aan werken en op welke manier gaan we dat doen!

Elk traject is anders, want ieder mens is anders en iedere vraag is anders. We bespreken samen of dit past bij jou en jouw vraag en maken eventuele aanpassingen, dit doen we online. Tijdens dat gesprek kan ik nog verdiepende vragen stellen en kun jij vragen stellen over het uitgestippelde traject. Daarna gaan we van start!

 

Leonie Cares Kort maar Kachtig online is een éénmalige sessie om weer een stapje in de juiste richting te kunnen zetten. Heb je wél behoefte aan een gesprek, maar wil je niet gelijk een traject induiken?

Weet je wat je moet doen, maar weet je niet goed hoe je dat met doen? Wil je samen sparren over een situatie of vraag waar je nu mee zit? Stuur mij dan een berichtje!

Voor een Kort maar Krachtig sessie stuur ik je een vragenlijst. Dan kunnen we alvast kennismaken en kom ik iets meer te weten over de vraag die je hebt.

Samen met Leonie heb ik de opleiding Coach Practitioner en Mastercoach gevolgd aan het Europees Instituut de Baak.

Ik heb Leonie leren kennen als een betrokken, geïnteresseerd en oprecht persoon. Ze luistert met aandacht waardoor ik me snel bij haar op mijn gemak voel. Binnen onze gesprekken stelt ze vragen die me aan het denken zetten en houdt ze op een warme manier een spiegel voor. Er is ruimte voor een lach en een traan.

Bij Leonie mag je zijn zoals je bent!

Annelies

Tijdens de coaching sessies heb ik geleerd naar mijn eigen gedragspatronen te kijken. Wie ben ik, wat doe ik en waarom toon ik bepaald gedraag in bepaalde situaties. We hebben samen gekeken naar de redenen hierachter. Dit was niet alleen zakelijk, maar er is ook gekeken naar mijn privéleven. Door te achterhalen waar mijn gedragspatronen vandaan komen kan ik situaties veel beter en makkelijker doorlopen.

Ik heb mij volledig opengesteld. Dit is iets wat ik niet altijd wil en kan. Alleen hierdoor heb ik het optimale resultaat kunnen realiseren. Leonie heeft ervoor gezorgd dat ik mezelf prettig en comfortabel genoeg voelde om alles te delen

Angèl

Bij Leonie heb ik een loopbaan coachingstraject gevolgd. Zij heeft mij hier heel professioneel in begeleid en mij in laten zien waar ik de meeste werkvreugde uit haal en welke banen hier het beste bij passen. Leonie is als coach heel betrokken en oprecht. Zij coacht zo dat je het maximale ten aanzien van je coachvraag uit jezelf kunt halen.

Ante

Leonie Cares

Wil je meer weten?