Even kennismaken

Betrokken & zorgzaam, vrolijk & energiek. Dat ben ik als mens en als coach!

Hallo!

Leuk om kennis te maken, ik ben Leonie en ik woon en werk in Schoonhoven.

Betrokken en zorgzaam. Vrolijk en energiek. Dat ben ik als mens en als coach! Leonie Cares

Er moest hier een mooi verhaal komen over wie ik ben als persoon en wie ik ben als coach. Maar dat is hetzelfde. Je hebt een coachtraject met mij als persoon en toevallig ben ik coach :).

Ik bekijk dingen graag van de zonnige kant, zonder dat ik de ernst van de vraag of het probleem onder tafel schuif. Het mag moeilijk en pijnlijk zijn, maar ik zal je ook zeker in je kracht zetten. Humor speelt een grote rol in mijn coaching.

Zelf heb ik niet het standaard pad bewandeld van studeren, werken en huisje, boompje, beestje. Ik ben vaak van de ene baan de andere in gerold zonder echt ergens voor te kiezen of voor te staan. Meerdere keren ben ik mijn grenzen over gegaan zowel op mijn werk als in mijn privéleven. Mijn burn-out was het kantelpunt. Ik leg het zelf graag uit als het moment waarop ik ben gaan leven. Ben gaan ontdekken wie ik ben, wat ik wil en waar ik voor sta. Dat gun ik iedereen.

In mijn coaching is er ruimte voor wie jij bent, met alles wat je meeneemt, zonder oordeel. Ik verbind jouw denken, voelen en willen en ben goed in het leggen van verbanden tussen wat je wel en niet zegt.

Jij staat centraal, jouw vraag, jouw groei en daarbij gaan we uit van jouw kracht en jouw kwaliteiten.

 

Gediplomeerd Coach Practitioner (De Baak | Europees Instituut) en gediplomeerd Master Coach (De Baak | Europees Instituut)
Lichaamsgericht coach (De Alchemist)
Lid van de NOBCO (Nederlandse Organisatie van Beroepscoaches)