Dromen, Durven, Doen

Dé training over werkgeluk die jou laat ontdekken, wie je bent, wat je kan en wat je wil!
En die jou helpt de stappen te zetten van dromen, naar durven en doen!

Ja! Ik wil meedoen! →

Ik ben er gewoon ingerold. Ik heb niet de juiste opleiding. Ik mis de juiste ervaring, ik heb nu een vast contract..

En zo kan je nog wel even doorgaan. Er zal altijd een reden zijn om iets niet te doen! Ook al ben jij niet gelukkig in jouw huidige baan of bij jouw huidige werkgever.

Misschien weet je niet goed wat je wel zou willen of vind je het spannend om die stappen te zetten.

Zitten er diep van binnen allemaal mooie dromen verstopt die je eigenlijk graag zou willen uitvoeren. Maar ja, hoe zal je omgeving dan reageren? En hoe moet dat financieel?

Allemaal beren op de weg die ervoor zorgen dat jij lekker oncomfortabel en ongelukkig blijft zitten waar je zit. En eerlijk? Dat is zonde!

Het is tijd om jezelf toe te staan om te dromen. En die beren? Die kan je onderzoeken! Zijn ze echt of zijn het gewoon hersenspinsels?

Wat heb jij nodig om te mogen dromen en die eerste stappen te gaan zetten?

Herkenbaar?

😕 Jij gaat nu met tegenzin naar je werk.

😕 Je twijfelt al een tijdje of dit het wel is.

😕 Je kunt eigenlijk veel meer dan dat je nu doet.

😕 Je ervaart vaak hele saaie dagen op je werk, maar een andere functie of andere taken oppakken is niet mogelijk.

😕 Je zet je talenten niet in.

😕 Eigenlijk, als je heel eerlijk bent, levert dit wel heel veel stress op.

En daar beginnen de struggles…

➡ Je denkt dat je het niet kan, die stap die je eigenlijk wil zetten.

➡ Wat nou als anderen het een stom idee vinden?

➡ Je hebt nog geen ervaring, wie gaat jou nou aannemen?

➡ Je wil niet weer 4 jaar de studiebanken in.

➡ Het is toch stom om dat vaste contract op te geven? En dat salaris dan?

➡ Je wil wel iets anders, maar je hebt geen idee wat!

Hoe beter jij weet wie je bent, wat je kan en wat je écht wil, hoe meer jij daar in gelooft en hoe makkelijker jij daar stappen in gaat zetten. Het is een ontdekkingstocht!

Ik kan eerlijk zeggen dat ik doe wat ik wil, waar ik goed in ben en wat mij gelukkig maakt. Mijn dromen worden nagejaagd en de keuzes maken waar ik echt gelukkig van wordt.

De vrijheid van ondernemer zijn past ontzettend goed bij mij. Het verklaart waarom ik het al die jaren in loondienst nooit ergens lang uithield. Zelf bepalen en dingen doen op mijn manier past ook beter bij mij dan moeten doen wat iemand anders heeft bedacht. Net als mijn eigen tijden kunnen indelen en werken waar en wanneer ik wil!

Ook nu blijf ik ontdekken, verder leren en fine-tunen wat mij nog meer gelukkig maakt en hoe ik dat kan inrichten. De eerst volgende grote stap? Wonen en werken in een warm en zonnig land! En dit jaar staat in het teken van daar voorbereidingen voor treffen!

Wat je gelukkig maakt is natuurlijk voor iedereen anders en dat is juist zo mooi! Het gaat erom dat jij ontdekt wat bij jou past, wat jou gelukkig maakt en waar jij op je plek bent.

Ik ben noodgedwongen gestart met die ontdekkingstocht naar wie ik ben, wat ik wil en wat ik kan. Maar het is een reis die ik iedereen van harte gun. Het is misschien wel het mooiste cadeau dat jij jezelf kunt geven!

Alleen jij kunt ervoor zorgen dat je doet wat jij wil doen. Jij hebt zelf jouw eigen (werk)geluk in de hand.

Ik ben van mening dat iedereen zijn hart moet volgen en moet gaan doen wat ie graag wil. Of moet gaan ontdekken wat dat is. Beetje cheesy, maar het leven is te kort om ongelukkig te zijn op je werk. En je brengt er te veel tijd door om het niet naar je zin te hebben!

Tien jaar lang ben ik ongelukkig geweest op mijn werk, heb onder mijn kunnen gewerkt en te veel buikpijn en stress gehad door werk. En het was helemaal niet nodig!

Dat het spannend is of niet altijd makkelijk om die dromen te gaan najagen dat weet ik ook. Maar liever de spannende of moeilijke momenten die horen bij waar ik blij van wordt dan dezelfde spannende en moeilijke momenten die horen bij een baan waar je ongelukkig van wordt!

Bekijk de Dromen, Durven, Doen trailer:

Wat gaan we doen?

We gaan 9 weken met elkaar aan de slag! Je hoeft het namelijk niet alleen te doen. Samen zie je altijd meer dan alleen en het is fijn om je alvast gesteund en aangemoedigd te voelen.

Dromen, Durven Doen bestaat uit drie fases met elk hun eigen doel en bijpassende filmpjes en opdrachten.

Fase 1: Wie ben ik?
In deze fase sta je stil bij wie je bent geworden en hoe je bent gekomen waar je nu bent.

We gaan dus niet gelijk met vacatures aan de slag en zoeken naar die droombaan. Ik denk namelijk dat het niet zo werkt. Te vaak heb ik gezien dat iemand gelijk in die actie schiet. Maar dan blijf je binnen jouw bekende kader rommelen en komt nooit bovendrijven wat daarbuiten allemaal bestaat. Je kiest voor ongeveer een vergelijkbare baan om er dan al snel achter te komen dat die het toch ook niet is.

Fase 2: Wat kan ik?
Deze fase gaat jou een fijne, grote dosis zelfvertrouwen geven. Die kan je goed gebruiken als we bij de spannende stappen komen!

Fase 3: Wat wil ik?
Deze fase bestaat uit drie verschillende stappen: Dromen, durven en doen.

Dromen: alle input uit de eerdere fases gaat jou helpen dromen en dat vooral buiten alle kaders en regels te kunnen doen!

Durven: ik weet hoe lastig het is om vanuit dromen de stappen durven en doen te gaan zetten. Er kan je van alles in de weg zitten aan twijfels, onzekerheden, meningen van anderen en noem maar op. Daar gaan we naar kijken. Wat houdt jou tegen, wat zit jou in de weg en hoe kun je daar mee omgaan.

Doen: bij deze laatste sta ga ik je helpen met de concrete stappen. Wat heb je nodig, welke stappen kun je gaan zetten en hoe ga je dat doen.

Kortom alles wat je nodig hebt om te ontdekken die je bent, wat je en wat je écht wil!

BONUS: 
In de bonus ga ik helemaal los! Daar stop ik alle tips en tricks in die ik in de afgelopen 13 jaar heb verzameld. Tips over CV’s maken, motivatiebrieven schrijven (of maak jij een video?), jouw LinkedIn profiel (en nee, de mijne geeft niet het goede voorbeeld 😉 en het voeren van sollicitatie gesprekken.

Alles wat jij nodig hebt om die droombaan te veroveren!

Gun jij jezelf een (werk)gelukkig leven?

Zo werkt de training:

Het is een online programma, bestaande uit videomodules. Je krijgt een inlog van het videoplatform en kan zo de lessen bekijken. Je hebt een jaar lang toegang tot het platform, dus je kan de training helemaal in jouw eigen tempo doen.

Je kunt starten wanneer je wil en de training duurt negen weken: daarna ben je klaar voor jouw droombaan en een werkgelukkig leven!

Stel je eens voor…
Je zit helemaal op jouw plek in je werk.
Er is waardering, jouw talenten worden benut en je wordt uitgedaagd. Geen werkdagen meer waarin je de minuten wegkijkt. Geen stress, hoofdpijn, buikpijn en slapeloze nachten meer omdat je weer moet gaan werken. Je doet precies wat bij je past en daar wordt je ontzettend blij van.
Dat voelt fijn hè?

Aan het eind van de training heb je dit bereikt:

·1·

Je weet wie je bent, wat je kan en wat je écht wil!

Wat wilde je vroeger worden? En hoe ben je gekomen waar je nu staat? Welke  kwaliteiten en talenten heb jij allemaal in huis? En welke baan of welke stap past bij jouw dromen?

·2·

Je weet welke beren er op jouw weg staan en hoe je met ze om moet gaan!

Wat houdt jou tegen om stappen te gaan zetten? Welke onzekerheden zitten je in de weg? Wat brengt jou aan het twijfelen? En hoe buig je dit om?

·3·

Je hebt de durf en de tools om echt stappen te gaan zetten!

Jouw beren zijn uit de weg en je hebt concrete tips en stappen die jou naar jouw droombaan gaan brengen. Je bent klaar voor die volgende stap en voor een (werk)gelukkig leven!

Dromen, Durven, Doen is een cadeau aan jezelf. Ga op ontdekkingstocht naar jezelf en wat jou gelukkig maakt en leer omgaan met alle beren op de weg!

Waarom deze training uniek is?

➡ Deze training richt zich op het hele plaatje!

Je duikt niet gelijk die vacaturesites op en je blijft niet vastzitten in wat je kent en wat dus niet meer bij je past. Door eerst uit te zoomen en vervolgens te kijken naar wie jij bent en wat je allemaal met je meeneemt is de stap naar die vacatures makkelijker te zetten. Of misschien begin jij wel jouw eigen bedrijf? Alles kan!

➡ Door nu geld uit te geven en te investeren in jezelf, ga je veel stress en ongelukkige werkdagen uit de weg.
Je bespaart jezelf ontzettend veel ellende!
Ik heb in jouw schoenen gestaan. En ik ben te lang doorgegaan met werk dat niet bij mij paste en ik niet leuk vond. Het heeft mij 1 echte burn-out en een 2e bijna burn-out opgeleverd. Het heeft mij leuke weekenden gekost omdat ik in het weekend al werkstress had. Bespaar jezelf al die stress, hoofdpijn buikpijn en ga Dromen, Durven, Doen!

➡ Laatste zetje om het gewoon te gaan DOEN
Je weet dat je al langer twijfelt over je werk en dat je daardoor niet lekker in je vel zit. En jouw privéleven lijdt daaronder. Het is tijd om daar wat aan te gaan doen. Ik maak het praktisch, stop er genoeg humor in en deel graag mijn eigen lessen en verhalen om jou verder te helpen!

Hier bestaat de training uit:

€ 299,-

Wil je er 3 online coachsessies bij?
Dan krijg je een fijne korting en betaal je geen € 325,- maar € 225,- extra!

➡ Meer dan 20 filmpjes met uitleg en opdrachten
Drie fases met meer dan 20 filmpjes met uitleg en opdrachten voor jouw eigen ontdekkingstocht! Je hebt een jaar lang toegang tot de online omgeving! Kijktijd ongeveer 5 uur.

Samen of alleen?
Je kunt zelf kiezen of je helemaal zelf aan de slag wil of dat je het samen wil doen. Als je het fijn vind om samen met mij te kunnen sparen dan kun je er als extra, 3 online coachsessies bij kiezen. In deze sessies kun je al je vragen aan mij kwijt, we bespreken de opdrachten en ik denk met je mee!

Over mij:

Mijn ervaring als (loopbaan) coach en al mijn jaren als recruiter gaan jou helpen om te ontdekken die je bent, wat je kan en wat je écht wil.

De afgelopen 13 jaar heb ik honderden mensen geholpen met de vraag: waar wordt je nou echt gelukkig van?

Ik heb met mensen gekeken naar hun kwaliteiten en talenten en heb ik ze mogen adviseren en begeleiden naar die nieuwe droombaan.

Daarnaast heb ik kunnen helpen om de bezwaren, twijfels en onzekerheid van tafel te vegen en iemand weer in zijn kracht te zetten.

Mensen hebben daardoor vol zelfvertrouwen die nieuwe stappen kunnen zetten en ze hadden de tools om met nieuwe beren op de weg om te gaan!

Heb je nog vragen? Ik beantwoord ze hier!

Wanneer start de training?
Je kan beginnen wanneer jij wil! Als jij de training aanschaft krijg je de inlog gegevens van de online leeromgeving en kan je aan de slag. Je hebt dan een jaar toegang tot al het materiaal, dus je kan de training op jouw eigen tempo volgen.
Is deze training geschikt voor mij?
Als jij niet weet wat je wil en je wil daar graag achter komen, dan is deze training voor jou! Als jij stiekem misschien wel weet wat je wil gaan doen, maar je vind het lastig om te bedenken welke stappen je moet zetten, dan is deze training voor jou! Als jij het spannend vind om die stappen te zetten en daar mee om wil leren gaan, dan is deze training voor jou!

 Het kan zijn dat je erachter komt dat loondienst helemaal jouw ding is en het kan zijn dat je erachter komt dat je als ondernemer verder wil. Voor beide opties zitten er tips in! 
Deze training is niet voor jou als je er geen tijd en moeite in wil stoppen! Jij bent zelf verantwoordelijk voor het uitpluizen en vinden van de antwoorden. Ik geef je opdrachten en tips en dan is het aan jou om daar mee aan de slag te gaan! Er is geen snelle oplossing en ik ga je niet vertellen welke baan jouw nieuwe droombaan is. Wel kunnen we samen in één van de live-sessies sparren over welke mogelijkheden ik voor je zie.
Hoeveel werkervaring moet ik hebben?
Dat maakt helemaal niet uit. Je kunt met deze training meedoen als je net klaar bent met jouw studie en niet goed weet wat je wil doen. Maar ook als je al jaren ervaring hebt en op zoek bent naar de volgende stap. Zit je nu tussen twee banen in, ook dan ben je welkom bij de training! Als je nu met een burn-out thuis zit en je wil graag meedoen met de training, stuur mij dan even een mailtje (hallo@leoniecares.nl) dan overleggen we even of dat nu het goede moment is.
Kan ik in termijnen betalen?
Dat kan niet via de website. Als je graag in twee termijnen wil betalen, stuur mij dan even een mailtje (hallo@leoniecares.nl) dan regelen we dat!
Hoe werkt de training? Hoeveel tijd ben ik eraan kwijt?
Je krijg een inlog voor het online platform waar alles op staat. Daar staan alle filmpjes met uitleg en opdrachten voor je klaar. Die zijn een jaar lang te kijken en kun je dus in jouw eigen tempo volgen. Kijktijd: 5 uur. De opdrachten die je maakt kun je zo uitgebreid oppakken als je zelf wil. De één zal jou meer inspiratie geven dan de ander en dat is helemaal goed! Geschatte tijd: 30 uur

. Daarnaast kun je zelf kiezen hoe actief je bent in de community met het lezen en reageren op andere deelnemers. Geschat: 1 uur. 

In totaal vraagt de cursus dus ongeveer 36 uur van je tijd, waarna je HELEMAAL klaar bent voor die droombaan en een werkgelukkig leven.
Hoe werken de coachsessies?
Als je gelijk de coachsessies erbij koopt zal ik contact met je opnemen om deze in te plannen. Een voorstel kan zijn om na week 3, 6 en 9 een sessie te plannen. Maar je mag dat helemaal zelf bepalen! Als je later besluit alsnog de coachsessies te willen dan kan dat ook. Stuur mij dan berichtje (hallo@leoniecares.nl) en dan regelen we dat alsnog!
Ik wil wel meedoen, maar ik heb nu geen tijd!
Ik zou toch nu al meedoen! De kans is heel groot dat de prijs omhoog gaat bij de volgende ronde en je hebt een jaar de tijd om alle filmpjes te bekijken! Dus zelfs als je later in het jaar pas tijd hebt, dan kun je alsnog aan de slag!
Ik heb nog meer vragen, waar kan ik die stellen?
Je kunt mij altijd een berichtje sturen, dat kan naar hallo@leoniecares.nl of via de contactpagina van deze site.