Waarom een coach?

Ga lekker zitten en lees verder…

Aandacht en tijd voor jezelf

Herken jij jezelf in één van de onderstaande punten en zit dit jou in de weg?

 

 

  • Waar wordt ik gelukkig van? Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? (zowel werk als privé)
  • Voorkomen of herstel van een burn-out
  • Stress verminderen
  • Het vinden van een goede balans; werk, privé, studie, sociale leven, relaties
  • Perfectionisme, omgaan met het kritische stemmetje in je hoofd
  • Faalangst
  • Stevig in je schoenen staan en je grenzen aangeven
  • Meer zelfvertrouwen

Wil je weten hoe coaching hierin een rol kan spelen?

Aandacht

We hebben allemaal een druk leven; werk een sociaal leven, studie, gezin en het huishouden. Al die ballen moet je tegelijk in de lucht weten te houden en meestal lukt dat ook heel goed. Iedereen ervaart ook weleens momenten van “het even niet meer weten”. Vaak kom je er zelf of met behulp van jouw omgeving wel weer uit, maar wat als je dat even niet lukt?

We moeten veel van onszelf en we denken veel te moeten van onze omgeving. Daar kun je jezelf in kwijtraken en dan ga je over je eigen grenzen heen. Je merkt misschien dat je andere dingen zou willen dan die je doet, maar dan denk je ook bij jezelf, nog even volhouden. Schouders eronder en doorgaan.

Hoe fijn zou het zijn als je dan je grens kunt aangeven. Kunt zeggen; nu even niet! Opkomen voor jezelf, jouw eigen behoeftes, lief zijn voor jezelf en dat kritische stemmetje even naar de achtergrond brengen.

Loop jij vast op bepaalde onderwerpen? Blijf je maar malen en rondjes draaien in je hoofd? Loop je jezelf voorbij en kom jij onderaan je prioriteitenlijstje? Ben je kritisch naar jezelf? Ben je nieuwsgierig naar coaching?

Als coach wil ik samen met jou kijken naar waar je tegenaan loopt en wat voor invloed dat heeft op jou en jouw leven.

Ik wil je helpen om jezelf nieuw gedrag aan te leren en ervoor te zorgen dat het blijft hangen. Op die manier weet je wat je kunt doen in toekomstige situaties. Een coachtraject draagt daardoor bij aan een oplossing voor de lange termijn.

We beginnen altijd met een kennismaking! Hebben wij een klik en voel jij je op je gemak bij mij dan gaan we samen aan de slag.

Samen maken we van jouw vraag concrete doelen waar we mee aan de slag kunnen. Op basis daarvan stippel ik een traject uit dat we samen bespreken. Het is belangrijk dat jij je kunt vinden in het traject dat we samen gaan oppakken. Afhankelijk van jouw vraag en jouw doel(en) gaan we aan de slag met het Hier & Nu of het Deep Dive traject.

We spreken ook af hoe vaak we bij elkaar komen. Dat kan elke week, maar ook 1 x per maand. Ik maak gebruik van diverse methodes en zoek altijd naar wat bij jou past! Ik geef opdrachten voor thuis en ben altijd per mail of app bereikbaar voor ondersteuning.

Hoe werkt het?

Ons eerste gesprek is onze kennismaking. Die is gratis en geheel vrijblijvend. Tijdens dat gesprek bespreken we jouw coachvraag en kan jij al jouw vragen aan mij stellen. Onze sessies voeren we online via Zoom of in mijn praktijk in Schoonhoven.
Liever gesprekken bij jou in de buurt? Ik heb diverse opties in de omgeving van Rotterdam, Dordrecht, Capelle a/d IJssel, Reeuwijk, Gorinchem en Vianen voor zowel wandelcoaching als gewone sessies.

Ben je nieuwsgierig naar wat coaching voor jou kan betekenen? Stuur mij dan een berichtje of plan gelijk die vrijblijvende kennismaking in!

Leonie Cares

Wil je meer weten...?